1999

1999: Eprom is succesvol en heeft zich gevestigd in de markt met een uitgebreide klantenportefeuille. Er werken twaalf organisatieadviseurs en Joop is inmiddels de enige eigenaar en directeur.

Eprom geeft een nieuwsbericht uit, quote van een nieuwe medewerker: ‘Werk is heel belangrijk in Nederland. Als je mensen naar hun werk vraagt, krijg je vaak te horen dat ze het zo druk hebben, overbelast zijn. Daar zou ik iets aan willen doen, ik zou meer werkplezier willen creëren, medewerkers helpen te ont-stressen.’

In augustus betrekt Joop met zijn team van twaalf mensen het Willem Witsenplein 2. Dit pand wordt het thuis van het familiebedrijf Eprom en zal dit tot eind 2019 blijven.

In hetzelfde jaar wordt de vestiging Eprom Curaçao geopend. Dankzij Eprom en Jan de Wit, een belangrijke zakenpartner, worden er een salarisstructuur en een methode voor functiewaardering geleverd aan de zorgsector van Curaçao. Dit traject heeft negen jaar geduurd en de adviseurs van Eprom hebben tijdens hun terugkerende, jaarlijkse bezoek aan het eiland veel plezier gehad en goed gewerkt.



Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw