Banken & financiële instellingen

Eprom is al jarenlang stevig vertegenwoordigd in de financiële sector. Gemiddeld betreft 10% van onze dienstverlening een financiële instelling.

Eprom beheert de zogenaamde Basys-methode, één van de twee methoden voor functiewaardering die is toegestaan binnen de banken-CAO. De Basys-methode kent 7 zogenaamde gezichtspunten en maakt daarnaast gebruik van 210 referentiefuncties. Hiermee is altijd een betrouwbare indeling van functies te maken.

Eprom heeft ruime ervaring in de financiële sector en is systeemhouder van een van de twee functiewaarderingssystemen uit de banken-CAO.

Eprom werkt voor vele banken en andere financiële instellingen, waaronder ABN AMRO, Bank Nederlandse Gemeenten, Chaabi Bank, Commerzbank, DEGIRO, Deutsche Bank, DHB Bank, DSB Bank N.V, IFN Finance, KBC Bank Nederland, Korea Exchange Bank, Nationale Hypotheek Garantie NHG, Nederlandse Waterschapsbank N.V., Norinchukin Bank en Royal Bank of Scotland.

Naast ons specialisme in functiewaarderen, heeft Eprom ook sectorspecifieke kennis van en ervaring met het actualiseren van functiehuizen en het moderniseren van arbeidsvoorwaardenregelingen.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze adviseurs of vul ons contactformulier in.
Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw