Bedrijfsovername Personeel Den Haag

Bij een bedrijfsovername met personeel in Den Haag is Eprom organisatieadvies de aangewezen partij. Wij zijn ontstaan in Den Haag, wij doen veel opdrachten in Den Haag en veel van onze adviseurs hebben een uitgebreid netwerk in Den Haag.

U denkt erover om een bedrijf over te nemen of een intensieve samenwerking op te zetten met een andere onderneming. Behalve de naam, de reputatie, de klanten en de fysieke bedrijfsmiddelen, bepaalt het personeel een groot deel van het toekomstige succes. Het is van belang om inzicht te krijgen in de verwachtingen van en verplichtingen jegens het personeel.

Bij een bedrijfsovername personeel Den Haag zijn verschillende aspecten van belang. Welke verplichtingen heeft het over te nemen bedrijf? Wie staan er op de loonlijst, met wat voor soort contracten? Wordt voldaan aan eventuele CAO’s? Zijn de waarderingen van de functies realistisch? Met welke ontwikkeling van de loonsom moet rekening worden gehouden?

Ook kunnen wij de rol van onafhankelijke partij innemen en informatie vergaren over de houding van het personeel ten opzichte van de overname of samenwerking bij een bedrijfsovername personeel Den Haag.

Eprom is een gerenommeerd organisatieadviesbureau op het gebied van human resources. Wij hebben onze eigen instrumenten ontwikkeld op het gebied van organisatieontwikkeling, functiebeschrijven, uitwisselbaarheid, functiewaarderen en medezeggenschap, vaak met ondersteunende software. Waar nodig werken we samen met specialistische partners, bijvoorbeeld op juridisch en pensioen-gebied. Juist bij een bedrijfsovername personeel Den Haag kan een multidisciplinaire aanpak van belang zijn.

Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw