HR Compensation & Benefits Manager

De spil van uw beloningsbeleid

Uw eigen Compensation & Benefits Manager is tijdelijk uitgevallen, of u hebt behoefte aan tijdelijke ondersteuning op dit gebied. Eprom kan u hierbij assisteren.

Veel organisaties kiezen ervoor om alle beloningsgerelateerde aspecten te beleggen bij één persoon, de Compensation & Benefits Manager. Het is een specifiek vakgebied, en vereist ook een bepaald gedrag om succesvol te zijn. Beloning is immers altijd een punt van discussie. Enerzijds wordt standvastigheid gevraagd: een organisatie wil zoveel mogelijk uitlegbare beloningsverhoudingen, en hoger is niet altijd beter, bedenk dat een zekere mate van doorstroming gezond is voor ieder bedrijf. Anderzijds moet de Compensation & Benefits Manager maatwerk leveren indien nodig: het aantrekken en behouden van talent is immers een sleutel voor het succes van de organisatie.

Een Compensation & Benefits Manager moet thuis zijn in alle aspecten van beloning: vast, variabel, andere benefits zoals lease-auto’s, keuze-budgetten, pensioen, optie-regelingen – de lijst is lang en groeit regelmatig.

Eprom kan u een ervaren Compensation & Benefits Manager leveren, die daarnaast het voordeel van een heel kantoor achter zich heeft.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze adviseurs of vul ons contactformulier in.
Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw