Over Eprom

Onze missie: Meer werkplezier

Wij geloven dat een goede verbinding, een goede arbeidsverhouding, tussen de werknemer en de organisatie het fundament is voor werkplezier. Het is helder wat de organisatie van de werknemer verwacht, welke resultaten dienen te worden geleverd en hoeveel zelfstandigheid hij of zij heeft. Daarbij ontvangt de werknemer een passende beloning in geld, in zekerheid en in kansen tot ontplooiing.

Eprom brengt dit fundament op orde. Wij zorgen ervoor dat de verantwoordelijkheden duidelijk zijn en dat de tegenprestatie past bij de markt en de strategie van de organisatie. Als de arbeidsverhouding helder is, kunnen werknemer én organisatie zich ontwikkelen. Zo leggen wij de basis voor werkplezier. Want ertoe doen, ergens goed in zijn en de benodigde vrijheid krijgen, tegen een passende beloning, dat is wat mensen gelukkig maakt in hun werk.

Bedrijfshistorie

Eprom is in 1991 opgericht door Joop Schmit. Vanaf het begin is het onze missie geweest om organisaties effectiever te maken door de verbinding van mensen met hun werkzaamheden te verbeteren.

Eprom groeide uit tot een middelgroot adviesbureau met een brede klantenkring. Wij zijn al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner voor organisaties in vrijwel alle sectoren, zoals de bankensector, industrie, telecom, overheid, zorg- en nutsbedrijven. Eprom werkt voor internationale concerns en midden- en kleinbedrijven.

Sinds begin 2017 wordt Eprom geleid door Roland de Bock en Ronald Borgts.

We zijn een particuliere onderneming die onafhankelijk is van investeringen van derden. Ons oogmerk is continuïteit in plaats van maximale winst.

Contact
close slider

Contactformulier

Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

HeerMevrouw