OR-resultaten

Medewerkersonderzoek vanuit de medezeggenschap

OR-resultaten is speciaal ontwikkeld voor de medezeggenschap om online medewerkersraadplegingen te houden. Zo kan de Ondernemingsraad in korte tijd de opvattingen bij de achterban peilen.

OR-resultaten zorgt voor een goede samenwerking tussen Ondernemingsraad en medewerkers en levert de medezeggenschap waardevolle informatie op, waarmee eigen, onderscheidende resultaten worden behaald.

OR-resultaten wordt ingezet bij adviesaanvragen, het opstellen van een nieuw jaarplan, CAO-onderhandelingen of wanneer de Ondernemingsraad de opvattingen wil peilen ten aanzien van een specifiek onderwerp. Dankzij de OR-resultaten kunnen medewerkers, samen met de medezeggenschap, verbeteringen in gang zetten die hun eigen werksituatie en werkplezier ten goede komen.

OR-resultaten onderscheidt zich van andere (gratis) meetinstrumenten doordat de respondent volledig anoniem kan blijven. Als deze zijn emailadres niet invult, is anonimiteit volledig gegarandeerd.

Eprom kan in vier tot zes weken een onderzoek uitzetten en de uitkomsten presenteren. De opvattingen worden tot een toegankelijk rapport verwerkt en aan de medezeggenschap en de medewerkers beschikbaar gesteld.

Wilt u de mogelijkheden voor uw organisatie verkennen en wilt u een gratis demonstratie op locatie? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw