Organisatieadviseur

Duurzaam veranderen met resultaat

Uw organisatie is aan het veranderen. Het kan zijn dat uw organisatie groeit of juist aan het krimpen is. Wellicht wordt er een nieuwe organisatiestructuur uitgerold of wordt er volgens een nieuwe manier gewerkt of leiding gegeven. Wat er ook verandert, u wilt natuurlijk dat de prestaties van uw medewerkers behouden blijven of erop vooruitgaan en dat uw mensen zoveel mogelijk werkplezier ervaren.

Eprom begeleidt u bij de ontwikkeling en implementatie van de door u gewenste verandering. Daarbij is het van belang aandacht te besteden aan zowel de strategie, structuur, processen en kwaliteiten van de organisatie als aan de kernwaarden, mensen en stijl van leidinggeven (7S-model McKinsey). Een organisatieadviseur van Eprom helpt u focussen op de (bedrijfskundige) doelen waarbij hij of zij de impact op al deze elementen nauwlettend in de gaten houdt.

Eprom organisatieadvies geeft al bijna 30 jaar advies en begeleiding bij verandertrajecten door het ontwikkelen van beleid, organisatiestructuren en processen en het leveren van concrete personeelsinstrumenten. Een organisatieadviseur van Eprom hanteert hierin een bedrijfskundige aanpak. Het doel is om de organisatie zo vorm te geven dat de medewerker zo zelfstandig mogelijk de diensten en producten kan leveren die op basis van de functie die hij of zij uitoefent verwacht mogen worden. Bij Eprom organisatieadvies noemen we dit resultaatgericht of klantgericht organiseren.

Wij kunnen u tijdens verandertrajecten op meerdere manieren helpen. Veelal doen we dit door middel van het (bege)leiden van projecten en trajecten. Maar ook is het mogelijk een organisatieadviseur op interim-basis in te huren. Op beide manieren helpen we u en uw organisatie graag met het realiseren van uw ambitie en doelstellingen.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze adviseurs of vul ons contactformulier in.
Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw