Partners

Eprom ondersteunt organisaties bij het kloppend maken van het HR-beleid en/of de arbeidsvoorwaardenregelingen. Indien nodig schakelen wij aanvullende expertise in. In die gevallen bevelen we graag een van de onderstaande organisaties aan vanwege hun gespecialiseerde kennis. Samen met onze partners kunnen wij u in de volle breedte ondersteunen.

Pallas Advocaten

Partner op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht

Indien er in een project met Eprom expertise nodig is op het gebied van arbeidsrecht en/of medezeggenschapsrecht en u heeft zelf de kennis niet in huis dan kunnen wij u vrijblijvend in contact brengen met Pallas Advocaten.

Pallas Advocaten is een toegankelijk bureau gevestigd in Amsterdam, met ruime ervaring op het gebied van arbeidsrechtelijke kwesties. De cliënten van Pallas Advocaten zijn vaak werkgevers, maar ook bestuurders, expats, zelfstandigen, werknemers en ondernemingsraden.

Voor meer informatie zie: https://www.pallasadvocaten.nl/

Montae

Partner op het gebied van pensioenregelingen

Indien Eprom u ondersteunt bij de wijziging van de pensioenregeling adviseren wij u om aanvullende expertise in te schakelen op het gebied van pensioen. Een partij die in staat is doorberekeningen te maken (actuarieel) van de effecten van een eventuele wijziging in de pensioenregeling. Als u zelf nog geen pensioenadviseur heeft, dan kunnen wij u vrijblijvend in contact brengen met Montae.

Montae is een onafhankelijk dienstverlener op pensioengebied. Ze hebben alle kennis in huis, volgen alle ontwikkelingen op de voet en voorzien werkgevers, deelnemers, ondernemingsraden en pensioenfondsen altijd met het meest actuele advies. Met een persoonlijke, objectieve en pragmatische aanpak lossen zij elke pensioenvraag op.

Voor meer informatie zie: https://montae.nl

Zummit

Partner op het gebied van blijvend wendbaar en verbonden prestatiemanagement

Als Eprom u begeleidt bij de evaluatie van de huidige performance management systematiek met als doel een betere correlatie en verbetering te realiseren tussen de beloning en de individuele bijdragen van uw medewerkers, dan kan het voor u interessant zijn om te kijken wat de filosofie van Zummit en haar ondersteunende software voor u op dit gebied kan betekenen.

Zummit heeft op basis van haar Connected Company filosofie software ontwikkeld waarmee vernieuwende organisaties hun ambitierealisatie en wendbaarheid vergroten. Met de app en bijbehorende methodiek vertaal je lange termijn ambities en kernwaarden naar team en individuele resultaat- en gedragsafspraken. Zodat iedere medewerker ziet wat er van hem verwacht wordt en waar hij aan bijdraagt. Met de app kan een medewerker zijn voortgang bewaken, feedback geven aan anderen en hulp vragen en bieden. Bovendien helpt de oplossing je kleine en grote ontwikkelingen in jouw doelgroep te volgen, tot verbeter ideeën en eventueel experimenten te komen.

Voor meer informatie zie: https://zummit.nl

Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw