Podcasts

Podcasts zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het fijne aan een podcast is dat je ze overal kunt beluisteren. Wanneer jij maar wilt.  Bijvoorbeeld tijdens het klussen, het boodschappen doen of zelfs als je aan het koken bent. Doe het overigens wel veilig; handen vrij houden en het liefste draadloos luisteren.

Over naar de waarde van de inhoud.  Dankzij een podcast leer je nieuwe dingen, blijf je geinformeerd of laat je je gewoon vermaken. Wij streven met onze podcast-serie alledrie deze doelen na. Al is het laatste oordeel altijd aan de luisteraar uiteraard.

Eprom houdt jou op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van organisatie-ontwikkeling. Denk aan onderwerpen als belonen voor dummies, de loonkloof tussen mannen en vrouwen en de krapte op de arbeidsmarkt . We zullen regelmatig podcasts uitbrengen, met uiteenlopende, actuele onderwerpen.

Veel luisterplezier gewenst!

Hieronder vind je de eerste podcast van Marion van Geest.

Marion en Hielke Boersma van HBU Training en Advies bespreken tijdens de podcast ‘Het geheim van Nederland’ of onze Nederlandse bedrijven transparant zijn in hun beloningsbeleid en hoe dat precies werkt, belonen.

Eprom podcast 3: Het Geheim van Nederland (3)

‘Het geheim van Nederland (2)’

Eprom podcast 2: Het Geheim van Nederland (1)

‘Het geheim van Nederland’

Hieronder vind je de eerdere podcasts van Eprom

Eprom podcast 1: de wetenschap van beoordelen

Eprom podcast 1: de wetenschap van beoordelen Welkom bij de eerste podcast van Eprom Organisatieadvies. Deze podcast bevat de afscheidsrede van Paul Jansen als hoogleraar bedrijfspsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij geeft een wetenschappelijke en verrassende kijk op het fenomeen ‘beoordelen’. Blijven we niet hangen in het traditionele bonusregelingen? Hoe doen we uitspraken over

Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw