CAOP

Over het CAOP

Het CAOP is het kennis- en dienstencentrum op het gebied van arbeidszaken in het publieke domein. Het CAOP adviseert en ondersteunt meer dan tweehonderd opdrachtgevers in onder andere de rijksoverheid, onderwijs en de zorg.

De vraag: tijdelijke invulling van het fondsmanagement van de Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg (SSFH)

Door de onverwachte uitval van de fondsmanager SSFH zocht het CAOP op korte termijn een vervanger met kennis van de huisartsenzorg en ervaring met fondsmanagement.

Onze oplossing: Eprom-adviseur per direct inzetbaar als ad interim fondsmanager SSFH

Dankzij haar eerdere ervaring als interim fondsmanager kon Eprom-adviseur Marion van Geest de werkzaamheden van de zittende fondsmanager naadloos overnemen. De continuïteit van de bestuursondersteuning aan SSFH en de interne begeleiding van de CAOP medewerkers was hiermee gewaarborgd. De besturing en de bedrijfsvoering van het fonds bleven op koers: en andersom ontvingen de projectleiders  adequate bestuursinformatie. Verbinding, transparante communicatie en autonomie in het werk van projectleiders waren daarbij kernbegrippen.

Het CAOP over de samenwerking

Marjon Gerts, manager sector Zorg, Cultuur en Sport:

“Erg prettig dat Marion à la minute het fondsmanagement kon overnemen. We zijn erg tevreden over de interne aansturing en begeleiding van andere collega’s. Marion maakte gemakkelijk de verbinding. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat wij richting onze klant de continuïteit van het fondsmanagement konden waarborgen.”

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Marion van Geest

Call Now ButtonBEL NU: 070-324 84 86
Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw