Bert KerkhofOrganisatieadviseur

Bert-1
expertise
  • Plannings- en doelstellingsgesprekken
  • Beloningsonderzoeken, benchmarks
  • Verantwoordelijkhedenmatrix, functiebeschrijvingen, functiewaardering en salarisgroepen.

Ik ben 10 jaar adviseur bij Eprom. Voor mijn overstap naar Eprom was ik werkzaam bij diverse (financiële) dienstverleners. Toen al vond ik het leuk om in tijden van reorganisaties mee te denken over diverse onderwerpen, waaronder het vergroten van de bereidheid bij medewerkers om deel te nemen aan het veranderingsproces.

Bij Eprom werk ik nog steeds met veel plezier. Mijn grootste passie is om de vrijheid van werken die ik hier ervaar ook naar andere bedrijven over te brengen. Vrijheid in de flexibele manier van werken maar ook de vrijheid om mijn eigen doelstellingen aan te laten sluiten bij die van Eprom. Resultaatmanagement, mits goed toegepast en gefaciliteerd, kan hierbij een mooie basis zijn.

Het heeft mijn voorkeur om in nauwe samenwerking met de klant te werken, waarbij er voldoende ruimte moet zijn om in alle openheid (achterliggende) vraagstukken te bespreken. Ik hou van een open, vriendschappelijke werksfeer, omdat ik ervan overtuigd ben dat je vanuit een dergelijke ontspanning de mooiste resultaten kunt behalen.

Voor mijn ontspanning ben ik als groot tennisfan regelmatig te vinden op het jaarlijkse tennistoernooi van Rotterdam in Ahoy. Op vakanties ga ik graag wandelen in de bergen, het liefst van hutje naar hutje. Maar af en toe een (meerdaags) festival sla ik ook zeker niet af!

contactgegevens

+31 (0)70 324 84 86
Oosteinde 237
2271 EG Voorburg,
Nederland

Sociale Profielen

Call Now ButtonBEL NU: 070-324 84 86
Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw