Frank HammerOrganisatieadviseur

Frank-1
expertise
  • Functiescan, verantwoordelijkheidsmatrix, beschrijven en waarderen functies
  • Interim-management
  • HR-beleid: strategische organisatie en HR-thema’s

Vanaf mijn allereerste baan ben ik werkzaam geweest aan de bedrijfskundige kant van de organisatie. Hoe zorg je ervoor dat een organisatie functioneert en zich ontwikkelt, dat de juiste dingen worden gedaan en dat werkzaamheden op elkaar zijn afgestemd?

In mijn werkzaamheden heb ik, als leidinggevende maar met name in een adviesrol, mijn bijdrage geleverd aan verschillende bedrijven in verschillende branches. Bij ABN AMRO begon ik als trainee en werkte ik als adviseur veiligheid en risico/procesmanagement. Daarna had ik leidinggevende posities bij KBC en de Rabobank en was ik Business Development Manager bij Deloitte. Na een vervolgstudie organisatiepsychologie ben ik aan de slag gegaan bij Eprom organisatieadvies.

Mijn stijl typeert zich als informeel en resultaatgericht. Ik sta open voor en luister naar alle belanghebbenden en vorm snel een eigen visie op een situatie . Ik hecht veel waarde aan samenwerken en teamwerk om de klant zo goed mogelijk te leren kennen en gezamenlijk (in co-creatie) mooie resultaten te boeken.

In mijn privé-leven probeer ik inspanning en ontspanning te combineren. Ik sport graag: ik neem deel aan marathons en triathlons en heb ruim 25 jaar gevoetbald. Gelukkig sport mijn vriendin ook graag. Regelmatig combineren we reizen met sporten. Zo liepen we onlangs de marathon in Valencia, een heerlijke stad! Maar we zoeken het ook dichterbij, bijvoorbeeld in Zuid-Limburg, waar we heerlijk fietsen of trailen en genieten van een lekker speciaalbiertje.

contactgegevens

+31 (0)70 324 84 86
Oosteinde 237
2271 EG Voorburg,
Nederland

Sociale Profielen

Contact
close slider

Contactformulier

Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

HeerMevrouw