Marion van GeestSenior adviseur

Marion-1
expertise
  • Medezeggenschap met betekenis
  • Arbeidsvoorwaardenregelingen harmoniseren en moderniseren
  • Interim-management, gericht op heldere verantwoordelijkheden en het realiseren van werkplezier

In 2013 heeft Eprom mij gevonden en heb ik Eprom gevonden; het was een toevalstraffer maar eentje met een langdurig effect. Bij Eprom onderneem ik met plezier en kan ik veel kwijt van eerdere investeringen in werk en persoonlijke ontwikkeling. Het inzetten van mijn expertise op het gebied van arbeidsverhoudingen, autonomie in doen en laten en samen met de klant iets waardevols maken: bij Eprom werkt het.

Binnen Eprom kijken mijn collega’s mijn kant op als er medezeggenschapsvraagstukken moeten worden aangepakt. Van het starten van een OR tot aan OR-leden bijstaan in onderhandelingen bij de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden: ik ben een ervaren adviseur die niet terugdeinst voor een ingewikkelde kwestie. Naast het medezeggenschapswerk verricht ik regelmatig interim-managementopdrachten. Daarbij wil ik altijd eerst goed snappen wat er aan de hand is om vervolgens samen met de klant een aanpak uit te denken.

Ik werk samen met klanten vanuit een open en nieuwsgierige benadering en hanteer een stijl van co-creatie. Kritisch vragen stellen hoort daarbij om ingewikkeldheden boven tafel te krijgen. Naast het technische gedeelte van de opdracht – hoe zit een organisatie in elkaar, welke procedures haperen etc. – vind ik het belangrijk om de eigen ervaringen van management en medewerkers centraal te zetten en daar aandacht aan te geven.

Privé word ik enthousiast van naar buiten gaan. Dat gaat van kalmpjes aan – wandelen met mijn gezin – tot aan een kilometer of 10 op de hardloopschoenen. Om het hoofd naast het werk te voeden met andere boeiende issues lees ik graag romans, ga ik naar het Haags Filmhuis of bezoek ik muziekconcerten.

contactgegevens

+31 (0)70 324 84 86
Oosteinde 237
2271 EG Voorburg,
Nederland

Sociale Profielen

Call Now ButtonBEL NU: 070-324 84 86
Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw