Roland de BockSr. Adviseur / Directeur Eprom

Roland-1
expertise
  • HR-beleid en arbeidsvoorwaardenregeling opstellen, moderniseren of harmoniseren
  • Beloningsonderzoeken, benchmarks en pakketvergelijkingen
  • Verantwoordelijkhedenmatrix, functies, functiewaardering en salarisgroepen
  • Interim-management; diverse opdrachten op het gebied van Compensation & Benefits

Ik ben mede-eigenaar, directeur en senior adviseur bij Eprom. Na 20 jaar bij KPN gewerkt te hebben in diverse commerciële, business en HR-functies ben ik ondernemer geworden.

Mijn werkzaamheden bij Eprom zijn heel divers. Zo houd ik me bezig met de bedrijfsvoering en de koers van de organisatie en ben ik actief als adviseur van directies, raden van commissarissen en HR-managers. Ik zorg ervoor dat bij bedrijven de arbeidsvoorwaarden en/of het HR-beleid kloppend zijn. Dat wil zeggen: in lijn met de visie, missie en strategische richting van de organisatie.

Mijn stijl is interactief, ik werk graag met mensen samen. Ik houd van logica, een beredeneerd verhaal dat het belang van de organisatie dient en ik ben altijd op zoek naar ‘de vraag achter de vraag’. Ik vind het prettig om te schakelen tussen conceptueel en concreet, zodat implicaties duidelijk worden en keuzes en afwegingen voor iedereen helder zijn.

Ik probeer een goede werk-privé balans te behouden. Dat is voor een ondernemer best een uitdaging. Tijd voor mijn gezin vind ik heel belangrijk. Ik ben geen fanatiek sporter maar ben wel het liefste buiten: tuinieren, fietsen, golfen en wandelen. Ik houd van reizen, lekker eten en goede wijn.

contactgegevens

+31 (0)6 20080861
Oosteinde 237
2271 EG Voorburg,
Nederland

Sociale Profielen

Call Now ButtonBEL NU: 070-324 84 86
Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw