Trainingen

Eprom organiseert regelmatig workshops en trainingen. Deze workshops en trainingen zijn praktisch van opzet en gaan in op een HR-specifiek onderwerp.

De workshops en trainingen worden bezocht door HR professionals en/of leidinggevenden en/of leden van een Ondernemingsraad, van uiteenlopende organisaties. Tijdens de workshop of training wordt ruimte gegeven om te leren van elkaars ervaring, kennis te delen of stil te staan bij vragen die spelen in de organisatie.

Onze workshops en trainingen worden doorgaans in ons kantoor in Voorburg gegeven, maar zijn, tegen een aangepast tarief, ook in-company te organiseren.

Vrijblijvende aanmelding

Bent u geïnteresseerd in een workshop of training, meldt u zich dan vrijblijvend aan. Op basis van voldoende deelnemers voor een specifieke workshop of training worden deze per kwartaal door ons ingepland. Ingeplande trainingen vindt u terug op onze nieuwspagina.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze adviseurs of vul ons contactformulier in.

Training Resultaatgericht Functiebeschrijven

In deze training leert u resultaatgerichte, korte, onderhoudsvriendelijke en écht bruikbare functiebeschrijvingen op te stellen.

Lees meer

Workshop Resultaatgerichte Medezeggenschap

Resultaatgerichte Medezeggenschap biedt een heldere structuur die stimulerend is voor duurzaam ondernemerschap en behoud van werk en werkplezier.

Lees meer

Workshop (continue) resultaatgerichte gesprekscyclus

Voorkom urenlange personeelsgesprekken en ingewikkelde evaluaties: ervaar de ruimte die ontstaat als leidinggevenden leren delegeren en medewerkers hun….

Lees meer
Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw