WERKPLEZIER

WERKPLEZIER:

Alleen maar leuk of ook rendabel?

Hoe laat je werkplezier en organisatie-effectiviteit samengaan? Wij brengen diverse inspirerende sprekers bij elkaar die hun visie en ideeën hierover met je zullen delen.

AANMELDEN KLANT-EVENEMENT

De kosten voor deelname bedragen 49,- hiervoor ontvangt u apart een factuur

PROGRAMMA:

Locatie: Landgoed Te Werve, Van Vredenburchweg 101, Rijswijk
13.45 uur Ontvangst
14.15 uur Welkom en opening door Eprom
14.30 uur Martijn Aslander, stand-up filosoof en verbinder van mensen, informatie en ideeën, verkent met ons de ongekende mogelijkheden van de huidige netwerksamenleving voor mens en arbeid.
15.15 uur Hans Kennis (Montae): de onderwerpen die de discussie op pensioengebied zullen beheersen in de komende jaren
15.35 uur Pauze
16.00 uur Julien Blok (Pallas Advocaten): ontwikkelingen rond het thema ‘werkplezier’ op het gebied van arbeidsrecht
16.20 uur Paul Jansen, hoogleraar Industrial Psychology aan de Vrije Universiteit van Amsterdam: kijkt met ons hoe werkplezier bijdraagt aan organisatie-effectiviteit. Vanuit de resultaten van onderzoek op dit gebied toont hij welke ‘knoppen’ organisaties hebben om deze twee begrippen met elkaar te verbinden.
17.00 uur Tijd voor vragen
17.15 uur Afsluiting
17.30 uur Borrel + hapjes

Paul Jansen

Martijn Aslander

Meer werkplezier is de missie van Eprom. Wij geloven dat een goede verbinding, een goede arbeidsverhouding, tussen de werknemer en de organisatie het fundament is voor werkplezier. Het is helder wat de organisatie van de werknemer verwacht, welke resultaten dienen te worden geleverd en wat de ruimte is voor autonomie. Daarbij ontvangt de werknemer een passende beloning in geld, in zekerheid, waardering en in kansen tot ontplooiing. Eprom brengt dit fundament op orde en legt zo de basis voor blijvend werkplezier.

Montae is sinds 1997 onafhankelijk dienstverlener op pensioengebied en behoort inmiddels tot de Nederlandse top. Montae heeft alle kennis in huis en volgt de ontwikkelingen op de voet. Zo geeft Montae werkgevers, deelnemers, ondernemingsraden en pensioenfondsen altijd het meest actuele advies. Montae snapt pensioen en alles wat erbij komt kijken, qua geld én gevoel.

Hans Kennis

Pallas Advocaten is expert in arbeidsrechtelijke kwesties; ook grensoverschrijdend. Pallas werkt voornamelijk voor cliënten met een internationale focus. Dit zijn vaak werkgevers, maar ook bestuurders, expats, zelfstandigen, werknemers en ondernemingsraden.

Julien Blok

Call Now ButtonBEL NU: 070-324 84 86
Contact
close slider

Contactformulier

Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

HeerMevrouw