Ronald BorgtsSr. Adviseur / Directeur Eprom

Ronald-1
expertise
  • Organisatie-ontwerp, verantwoordelijkheden definiëren, functies beschrijven en waarderen
  • Begeleiden van organisatieveranderingen
  • Inzet van informatietechnologie voor verbetering van bedrijfsprocessen en besturing, selectie en implementatie

Ik ben mede-eigenaar, directeur en adviseur bij Eprom. Ik werkte als consultant bij Accenture, Hay Group en als director bij KPNQwest. Daarna werd ik zelfstandig projectmanager.

Mijn werk speelt zich af op twee vlakken. Enerzijds in het organiseren: wie doet wat, hoe loopt het proces, hoe bestuur ik het, welke functies en rollen krijg je dan, hoe beschrijf ik deze, welke rangordening is passend, en wat zouden ze moeten verdienen. Anderzijds in het automatiseren, vaak een belangrijke hefboom: hoe implementeer ik een systeem, hoe hangen de systemen samen, hoe overwin ik weerstand. Ik heb in veel verschillende sectoren gewerkt: ziekenhuizen, IT-bedrijven, productiebedrijven, hightechbedrijven, banken, logistieke dienstverleners en retail.

Mijn stijl is diplomatiek en ik probeer mensen hun kennis en kunde te laten benutten. Ik houd van innovatie, van het vinden van nieuwe oplossingen. Volgens mij werkt een organisatie het beste als de mensen die er werken er iets leren – en naar tevredenheid verdienen natuurlijk – en de organisatie ervoor zorgt dat ze er beter van wordt. Om daar verbeteringen in te brengen, dat is de puzzel waaraan ik het liefste werk.

Mijn vrije tijd gebruik ik het liefst om te zeilen en op die manier uit te waaien. Daarnaast heb ik veel plezier in het repareren van kapotte spullen – van koffiezetters tot platenspelers – en ben ik vrijwilliger bij een Repair Café.

contact details

+31 (0)6 22909687
Oosteinde 237 Voorburg, Nederland

Social Profiles

Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw