Salarisstructuur

Groepering en normering van de beloning van functies in de organisatie

In diverse branches kan men terugvallen op de structuur van een cao, maar dat betreft vooral de grotere bedrijven. Ondernemers in het mkb hebben meestal individuele afspraken gemaakt met hun medewerkers. Als hun bedrijf gaat groeien en er meer medewerkers in dienst komen, wordt het lastiger om gelijkheid door te voeren. Dit kan leiden tot beloningsverschillen. En dat wilt u voorkomen: het leidt tot scheve ogen en discussies.

Eprom helpt u met de opzet van een salarisstructuur gekoppeld aan een door u gekozen arbeidsmarktpositionering. Wij denken met u mee en bieden oplossingen voor beloning-technische problemen. Onze oplossing is duurzaam en helpt uw organisatie in verdere groei en het bieden van perspectief voor medewerkers.

Door functieniveaus te koppelen aan een passend beloningsniveau ontstaan gezonde werksituaties. Mensen weten wat er van hen wordt verwacht en wat daarbij een realistische beloning is. Managers hebben voldoende inzichtelijk waaruit verschillen in beloning ontstaan en kunnen medewerkers begeleiden in de groei en ontwikkeling naar een eventuele hogere functie of het leveren van meer toegevoegde waarde in de organisatie.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze adviseurs of vul ons contactformulier in.
Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw