HR Consultant

Soms hebt u behoefte aan tijdelijke versterking van uw HR organisatie met een ervaren HR Consultant of interim HR Adviseur. Daar kunnen verschillende aanleidingen voor zijn.

Er is enige achterstand ten aanzien van het functiehuis: er zouden nieuwe functies beschreven moeten worden, en ingepast. Of u wilt bij een aantal functies een variant invoeren en duidelijk aangeven wat de verschillen zijn. Een HR Consultant van Eprom heeft uitgebreide ervaring en kan op dag één met de klus beginnen.

Interim HR Adviseur

Er is een afdeling waarvan al enige tijd over een wijziging van de structuur wordt nagedacht. U hebt behoefte aan iemand die een proces organiseert om tot besluitvorming en implementatie te komen. Eprom beschikt over een organisatie-ontwerp-methodiek om tot een optimale structuur te komen. Een HR Consultant of interim HR adviseur van Eprom helpt u met het vormgeven van een helder en geaccepteerd proces. Vervolgens voeren we dit voor u uit. Desgewenst managet onze HR Consultant ook de implementatie.

U wilt competentiemanagement invoeren, eventueel met heldere loopbaanpaden en/of performance management, maar er is niemand beschikbaar. Een HR Consultant of interim HR Adviseur van Eprom kan u hierbij helpen. Adviseurs van Eprom zijn zowel in staat om met u en het management de aanpak af te stemmen als deze aanpak te realiseren.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze adviseurs of vul ons contactformulier in.
Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw