HR Business Partner

Duurzaam veranderen met resultaat

Uw organisatie is aan het veranderen. Het kan zijn dat uw organisatie groeit of juist aan het krimpen is. Wellicht wordt er een nieuwe organisatiestructuur uitgerold of wordt er volgens een nieuwe manier gewerkt of leiding gegeven. Wat er ook verandert, u wilt natuurlijk dat alle processen rond uw personeel goed geregeld zijn zodat medewerkers optimale resultaten kunnen leven, zich volop kunnen ontplooien en zoveel mogelijk werkplezier ervaren. Hierbij kan tijdelijk behoefte zijn aan extra capaciteit, bijvoorbeeld aan een ervaren interim HR Business Partner (HR BP).

HR Partner

Eprom is HR partner van het management en begeleidt u bij organisatie ontwikkeltrajecten. Daarbij is het van belang om de doelen van de organisatie zo goed mogelijk te integreren in tastbare personeelsinstrumenten. Een interim HR Business Partner (HR BP) van Eprom helpt u focussen op de (bedrijfskundige) doelen waarbij hij of zij de impact van deze instrumenten nauwlettend in de gaten houdt.

Eprom organisatieadvies geeft al bijna 30 jaar advies en begeleiding bij verandertrajecten door het ontwikkelen van beleid, organisatiestructuren en processen en het leveren van concrete personeelsinstrumenten. Zij hanteert als HR partner een bedrijfskundige aanpak waarin het ondernemerschap centraal staat. Het doel is om de organisatie zo vorm te geven dat de medewerker zo zelfstandig mogelijk de diensten en producten kan leveren die op basis van de functie die hij of zij uitoefent verwacht mogen worden. Bij Eprom organisatieadvies noemen we dit resultaatgericht of klantgericht organiseren.

Wij kunnen u tijdens verandertrajecten op meerdere manieren helpen. Veelal doen we dit door middel van het (bege)leiden van projecten en trajecten. Maar ook is het mogelijk een HRM Business Partner of organisatieadviseur op interim-basis in te huren. Op beide manieren helpen we u en uw organisatie graag met het realiseren van uw ambitie en doelstellingen.

Enkele voorbeelden van concrete diensten op het gebied van personeel die een interim HR Business Partner kan leveren:

 • Sparringpartner voor het management op het gebied van personeelsbeleid
 • Performance management gesprekscyclus
 • Marktconforme beloningen
 • Concurrerende arbeidsvoorwaarden
 • Wervende vacatureteksten op basis van vakmanschap
 • Competentiemanagement t.b.v. personele ontwikkeling
 • Formatiebeheer
 • Toetsen uitwisselbaarheid bij reorganisaties

Een HRM Business Partner van Eprom beschikt over het vakmanschap dat u zoekt.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze adviseurs of vul ons contactformulier in.
Contact
close slider

  Contactformulier

  Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

  HeerMevrouw