Functieomschrijving Den Haag

Werkplezier wordt vaak specifiek verbonden aan millennials, maar zijn wij niet allemaal op zoek naar een werkomgeving waar je jezelf kunt zijn en jezelf kunt ontwikkelen?

We spenderen gemiddeld meer dan 32 uur op het werk. Wat zou het mooi zijn als we deze tijd zo plezierig mogelijk kunnen besteden. Plezier op de werkvloer en met elkaar het echte gesprek aangaan, dragen bij aan een succesvolle en klantgerichte organisatie.

Eprom heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het vergroten van werkplezier bij organisaties. Eprom is ontstaan in en verbonden met Den Haag. Wij hebben functiehuizen en functieomschrijvingen functieprofielen voor in Den Haag gevestigde organisaties gemaakt en hen geadviseerd over beloning, organisatieontwikkeling en medezeggenschap.

Op basis van onze ervaring hebben wij een aantal duidelijke opvattingen omtrent functiehuizen:

  • niet inschaling en beloning, maar organisatiedoelen en -gedrag moeten centraal staan;
  • de functieomschrijving is geen op zichzelf staand instrument, maar is verbonden met bijvoorbeeld de performance-cyclus, loopbaanontwikkeling, strategische personeelsplanning en de bedrijfscultuur;
  • denken in taken is goed, maar uitzoomen naar en nadenken over de te behalen resultaten is beter;
  • functiebeschrijvingen zijn vaak aan de lange kant en saai om te lezen. Het is vaak een “taak functieomschrijving” (Den Haag). Net als bij een echt huis werkt ook de functiebeschrijving beter als deze visueel aantrekkelijk is en je geprikkeld wordt om informatie in je op te nemen.

Ons model functieomschrijving (Den Haag) is gericht op resultaten, waarbij we streven naar een koppeling met aanwezige HR-instrumenten in de organisatie. De resultaatgerichtheid is belangrijk omdat resultaten ons verbinden, als mensen en als collega’s. Wanneer resultaten van bedrijven samenkomen met de resultaten van individuele werknemers ontstaat er een fundament voor succes.

Wij vertellen u graag meer over een model functieomschrijving (Den Haag) of een functieomschrijving (Den Haag) in een persoonlijk gesprek.

Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw