Kerstgroet

Het was een vol en bijzonder jaar, ook voor Eprom. We hebben ons team uitgebreid met nieuwe gezichten. Wij hebben mooie projecten afgerond en veel klanten tevreden mogen stellen met inzichten en advies over hun personeelsmanagement.

 

De relatie tussen een medewerker en de organisatie leunt sterk op vertrouwen. Veel van het werk van Eprom heeft hiermee te maken: hoe kan het wederzijds vertrouwen worden versterkt, door heldere verwachtingen over prestaties en uitlegbare beloningsverhoudingen. Daarbij krijgt ‘gender equal pay’ in Nederland steeds meer aandacht. Bij Eprom zijn we al enige tijd bezig met dit onderwerp: we hebben er meerdere blogs over geschreven, een webinar georganiseerd en er is een podcast in de maak. Met onze belonings-expertise en software helpen wij bedrijven om klaar te zijn voor de nieuwe wetgeving.

 

Het einde van het jaar is in zicht. Waar wij de afgelopen jaren onze klanten een kerstgeschenk stuurden om ze te bedanken voor de prettige samenwerking, pakken wij het dit jaar anders aan. Wij doen graag namens u een donatie aan het Leger des Heils. De meesten van ons kennen deze organisatie van de opvang van dak- en thuislozen. De tijd staat echter niet stil, inmiddels doet het Leger des Heils veel meer dan dat. Persoonlijk zijn wij erg te spreken over de buurthuiskamers. Nieuwsgierig geworden?

 

Neem dan vooral zelf eens een kijkje: https://www.legerdesheils.nl

 

Voor nu willen wij u bedanken voor het vertrouwen en we hopen u in 2023 weer te mogen begroeten. Wij wensen u en uw dierbaren fijne feestdagen en een gelukkig, liefdevol en gezond nieuwjaar.

 

Een warme groet, namens het gehele EPROM team.

Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw