Maarten MulderAdviseur

Maarten-1
expertise
  • Organisatie-ontwikkeling
  • Efficiënte inrichting van operationele processen
  • Innovatiemanagement

Ik ben meer dan tien jaar onderdeel van het Eprom team. Ik heb een achtergrond in industrieel ontwerpen en innovatiemanagement. Van daaruit komt ook mijn interesse in organisatievormen: hoe zorgen bedrijven en instellingen ervoor dat operationele processen efficiënt verlopen en ontstaat er tegelijk voldoende ruimte en vrijheid voor vernieuwing.

Ik heb projecten gedaan bij een grote diversiteit aan bedrijfstakken, zoals de industrie, overheid, zorg en financieel. Daarbij zoek ik naar een stijl die past bij het bedrijf. Ik vind het het boeiendst om vroeg in organisatievormingstrajecten betrokken te zijn. In deze conceptuele fase is er vaak behoefte aan modelmatige ideeën, structuuroplossingen en argumentatie. Dit in combinatie met het politieke en meer ‘gevoels’-proces om tot een heldere verantwoordelijkheidsverdeling te komen, zie ik als sleutel tot succes voor een goede samenwerking en bedrijfsvoering.

Naast Eprom doe ik onderzoek bij de Hogeschool van Amsterdam en ben ik ondernemer bij Buurjongens. Ik ben graag bezig in de (moes)tuin of ga op stap in de natuur.

contactgegevens

+31 (0)70 324 84 86
Oosteinde 237
2271 EG Voorburg,
Nederland

Sociale Profielen

Call Now ButtonBEL NU: 070-324 84 86
Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw