Gun ons een opdracht en wij doneren euro 30,- aan de stichting Dolfijn

Eprom is opgericht in 1991. Dertig jaar later zijn we nog steeds partner van onze klanten voor het fundament van werkplezier en het inrichten van een eigentijdse organisatie. Omdat bij een verjaardag ook cadeautjes horen, gaan we dit jaar van elke opdracht 30,- doneren aan een goed doel. We hebben hier de Stichting Dolfijn Begeleide Vakanties voor uitgekozen, die vakanties organiseren voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Wat doet de stichting Dolfijn? We hebben aan Eddy Belet, directeur van de stichting, gevraagd een stukje tekst voor ons te dichten:

“Stichting Dolfijn Vakanties organiseert al sinds 1998 begeleide vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Onder het motto ‘zo normaal mogelijk’ reizen onze groepen over de hele wereld, zoveel mogelijk binnen het reguliere toerisme. Als kleine pionier gestart, is ‘Dolfijn’ inmiddels uitgegroeid tot een, bij de doelgroep, bekende vakantieorganisatie. Alle reizen worden begeleid door enthousiaste en door ‘Dolfijn’ geselecteerde en getrainde vrijwilligers (op dit moment ruim 500!). Voor 2020 stonden er 200 reizen naar bestemmingen van Zeeland tot Zuid-Afrika op de planning met ruim 2100 reizigers die stonden te trappelen om op vakantie te gaan. Uiteindelijk zijn er maar een handje vol uitgevoerd. Het zijn lastige tijden, want ook voor 2021 zijn al reizen geannuleerd. Wij (onze reizigers, begeleiders en de medewerkers) kunnen niet wachten totdat we weer mogen doen wat we zo graag doen: onze licht verstandelijk beperkte reizigers blij maken met een geweldige vakantie!

Daarbij is alle hulp van harte welkom!

Samen met Dolfijn kijken wij ook halsreikend uit naar het moment dat deze reizigers hun koffers weer kunnen pakken. Meer weten? Neem eens een kijkje op de website:

https://www.dolfijnvakanties.nl/index.htm

Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw