Workshop (continue) resultaatgerichte gesprekscyclus

Bent u de huidige opzet van de beoordelingscyclus aan het heroverwegen of op zoek naar een systematiek die medewerkers én leidinggevenden blijvend motiveert en stimuleert? Dan is de workshop resultaatgerichte gesprekscyclus echt iets voor u!

Voorkom urenlange personeelsgesprekken en ingewikkelde evaluaties: ervaar de ruimte die ontstaat als leidinggevenden leren delegeren en medewerkers hun eigen verantwoordelijkheid leren te pakken en leer heldere afspraken te maken die medewerkers energie geven.

De workshop is interessant voor alle organisaties die op zoek zijn naar een betere verbinding van organisatie- en medewerkersdoelstellingen en daarmee hun betekenis voor de klant willen vergroten.

Resultaat van de workshop:

Aan het einde van de workshop weet u de gesprekscyclus te verbinden met de verschillende personeelsinstrumenten en kunt u beter sturen op de wisselwerking tussen functiebeschrijvingen, competentieprofielen en doelstellingen van de organisatie en de medewerker. Meer in het bijzonder beheerst u de kunst van het maken van stimulerende en wederzijds te beoordelen resultaatafspraken. U leert zich op te stellen als klant / leverancier. U vergroot de synergie en maakt mensen waardevol!

Kosten:

€ 450,- per persoon excl. BTW. Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.

Aanmelden

Bent u geinteresseerd in deze Workshop/Training?
Meldt u dan aan via onderstaand formulier.

  Aanmelden

  HeerMevrouw

  Contact
  close slider

   Contactformulier

   Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

   HeerMevrouw