De Van Duijnen Groep

Over de Van Duijnen Groep

De Van Duijnen Groep heeft 120 medewerkers en bestaat uit twee BV’s: van Duijnen Koffie BV en Van Duijnen Horeca Service BV. Van Duijnen Koffie BV levert totaaloplossingen voor de (warme)drankenvoorziening in het MKB-segment. Van Duijnen Horeca Service BV is de grootste zelfstandige technische serviceverlener voor de drankverstrekkende horeca in Nederland (www.vanduijnen.nl)

De vraag: een salarisbenchmark

De Van Duijnen Groep wilde een salarisbenchmark laten uitvoeren. Veel van de medewerkers zaten aan het plafond van hun salarisschaal en konden niet meer groeien in salaris. Er was grote behoefte aan deskundig advies: waren de beloning en het loonhuis nog voldoende marktconform? De Van Duijnen Groep koos voor Eprom omdat ons bureau bekend was met het functiewaarderingssysteem.

Onze oplossing: aanpassing salarisschalen en salaristabel

Onze salarisbenchmark maakte duidelijk dat de salarissen marktconform waren, maar dat de salarisschalen niet meer aansloten. De salarisschalen werden aangepast, waardoor de medewerkers weer ruimte kregen om te groeien binnen de salarisschaal. Ook zorgde Eprom voor een nieuwe salaristabel met 15 schalen in plaats van 10. Zo ontstond doorgroeiperspectief voor de medewerkers. ‘Een mooie gelijkschakeling met de loonontwikkelingen in de markt,’ aldus de klant.

Van Duijnen over de samenwerking

Nicole Pieters, manager P&O: ‘Jullie adviseur geeft net dat beetje extra, ze wil echt helpen. Buiten de afspraak om dacht ze als vanzelf met ons mee, vanuit de totale organisatie. Dat had belangrijke toegevoegde waarde. De aanpak van Eprom kan naar mijn idee werken bij alle MKB-bedrijven met beloningsvraagstukken. Eprom heeft op dat gebied specifieke expertise in huis en snapt de cultuur die op de werkvloer leeft.‘

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Ronald Borgts

Contact
close slider

    Contactformulier

    Vul hieronder uw gegevens in, dan zal één van onze adviseurs u direct benaderen:

    HeerMevrouw